Tarjouspyyntö / tilaus

Laskelmapohja MS Excel-ohjelmalla täytettäväksi

Voit lähettää täytetyn lomakkeen taimistolle sähköpostin liitteenä tai tulostaa paperille.
Pieni laskelma 20 riviä, tulostettuna yksi (1) sivu
Iso laskelma 60 riviä, tulostettuna kaksi (2) sivua
 

On-line -lomake

Tarjouspyyntö ja tilaus lähetetään samalla lomakkeella. Tarkenna tarjouspyynnön lopussa toisella sivulla kohdassa "Muut kasvit ja viestit vastaanottajalle", onko kyse tarjouspyynnöstä tai lopullisesta tilauksesta*. Lomake sisältää kaikki hinnastossa olevat kasvit. Siirry on-line -lomakkeelle

 

* Huomaa ruusujen hinnastossa olevat saatavuustiedot. Kohdassa "saatavuus" on kirjoitettu joko kevät tai kesä. "Kevät" tarkoittaa heti keväällä saatavissa olevia taimia ja "kesä" heinä-elokuussa valmistuvia uusia taimia.
Kevään töiden alkaessa emme näitä saatavuustietoja enää ehdi päivittämään, joten sen jälkeen ne ovat vain suuntaa antavia. Tarkista saatavuus meiltä suoraan. Uudet tilaukset ja talvivauriot voivat muuttaa saatavuutta paljonkin ja nopeasti.

Tietosuojalauseke

Asiakas ilmoittaa tarjouspyynnön ja/tai tilauksen yhteydessä välttämättömät yhteystiedot, joita tarvitaan tilauksen käsittelyä ja toimittamista varten. Oulujoen Taimisto Ky ei säilytä yhteystietoja tilauksen toimittamisen jälkeen. Yhteystietoja ei käytetä markkinoinnissa eikä luovuteta ulkopuolisille.